fbpx

S obzirom na osetljivost procesa, izbor kandidata se sprovodi korišćenjem jedne ili kombinacije više dole navedenih metoda i tehnika. Cilj nam je da ponudimo prilagođena rešenja koja su najprikladnija organizacionim potrebama i u skladu sa analiziom pozicije.

 • Pretraga i selekcija sa fokusom na Executive Search

  Kao iskusni HR konsultanti shvatamo da je najbolji način započinjanja uspešnog procesa regrutacije putem potpunog razumevanja organizacione strukture, korporativne kulture i vrednosti organizacija naših klijenata, kao i strateškog pozicioniranja i ciljeva otvorenih pozicija.

  Svaki proces regrutacije se sastoji od dve podjednako važne faze, faze pretrage i faze selekcije kandidata, o kojima pažljivo razmišljamo i odlučujemo u saradnji sa našim klijentima. Na sam proces se nadovezuju propratne aktivnosti i izveštavanje o ishodu procesa.

 • Postavljanje oglasa i prikupljanje biografija

  Zbog osetljivosti pojedinih otvorenih pozicija unutar organizacija, rastući broj naših klijenata zahteva od nas da diskretno oglašavamo pozicije u njihovo ime bez javnog otkrivanja imena kompanije našeg klijenta.

  Ova vrsta usluga se preporučuje za osetljive menadžerske pozicije u slučaju kada je neophodna velika diskrecija. Usluga omogućava našim klijentima da pokrenu proces selekcije i imaju uvid u potencijal lokalnog tržišta i njegov odgovor, pre nego što najave interne promene unutar svoje organizacije.

 • Inicijalni skrining biografija

  Za velike projekte masovnog zapošljavanja u kojima se očekuje veliki broj prijavljenih kandidata, možemo ponuditi uslugu inicijalnog skrininga i sortiranja prijava sa ograničenim pristupom ili bez pristupa klijentovom sistemu.

  Skrining se vrši u skladu sa kriterijumima koje klijent unapred odredi. Po završetku, rezultati se prosleđuju klijentu ili se učitavaju u sistemu, čineći proces efikasnijim za klijenta, jer se na određene pozicije prijavi veliki broj kandidata koji nisu adekvatni za datu poziciju.